Garage D'Hoop

Met onze meer dan 35 jaar ervaring in de automobielwereld garanderen wij u dezelfde service en vakkennis zoals in een merkgarage.

Er worden ALTIJD onderdelen en producten gebruikt die door het merk zelf zijn goedgekeurd!

Met andere woorden: Dankzij de constante bijscholing van alle laatste nieuwe snufjes en technieken en de aankoop van alle laatste nieuwe toestellen kunnen wij u op de meeste efficiënte manier bedienen. Het enige verschil met een merkgarage die ons nog rest is onze prijs.

Kortom, Kwaliteit en Service zijn onze voornaamste streefdoelen en dit combineren we met een heel schappelijke prijs. We zoeken steeds naar de beste en tevens goedkoopste oplossing voor uw probleem!

Wij luisteren graag naar uw noden en helpen u waar u het wenst.

We zijn sinds kort verdeler van EPC TUNING VOOR BELGIE.

Dit is een schitterend tuning systeem waarmee we de prestaties en het verbruik van uw wagen kunnen verbeteren.

Het grote voordeel van het syteem, is dat we binnen de toleranties van het merk blijven, EN dat U het systeem voor het leven heeft.

Dwz dat we het systeem kunnen herinbouwen in uw nieuwe auto, uw software gaat niet verloren bij een update, en u kunt de box zelf verwijderen. Dit is werkelijk de toekomst van het tunen!

Tevens zijn we sinds kort in staat om aan de hand van een Datalogging een extra fine tuning te gaan doen op uw EPC TUNING BOX!!

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare tweedehandswagen en u de keuze niet vindt op onze site zijn wij zeker bereid om naar uw noden te luisteren en u te helpen via onze netwerken om aan uw droomwagen te raken.

Ook nieuwe wagens of premium wagens, al dan niet op bestelling, zijn één van onze grote troeven,

We stellen graag met u uw gewenste wagen tesamen en bieden u de perfecte oplossing aan.

We hopen u te mogen verwelkomen in ons bedrijf. We staan klaar om uw wensen te vervullen!

David, Evy, Jens, Kaey, Matthias, Aerien, Dimitri, Joost, Daniel, Stan.