Garage

Mijn garage

Mijn garage

Garage D’hoop is aangesloten bij mijngarage.be.  Deze website geeft u vooraf duidelijkheid over prijzen voor autoreparatie en -onderhoud. Dankzij de prijsgarantie komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. Mijngarage.be heeft een netwerk van 460 aangesloten garages.

 

Mijngarage.be hanteert alleen all-in prijzen. Dit betekent dat het arbeidsloon van een gekwalificeerde monteur is inbegrepen en kwaliteitsonderdelen en eventuele milieutoeslagen zijn meegerekend. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.

 

 

Als deelnemende garage voeren wij de jobs uit voor de prijzen waarvoor mijngarage.be met u de afspraak heeft gemaakt. Wij monteren alleen de kwaliteitsonderdelen die mijngarage.be heeft opgegeven. De onderdelen voldoen altijd aan de eisen van de autofabrikant. Zo bent u verzekerd van originele kwaliteit.

 » Meer

 
ONDERHOUD

ONDERHOUD

Wij voeren van gelijk welk merk of type wagen het onderhoud uit zoals het hoort.

Dankzij een uitgebreid magazijn en zeer goede toeleveranciers hebben wij bijna alles in voorraad om uw wagen van een perfect onderhoud te voorzien.

We beschikken tevens over de nodige diagnose apparatuur om uw wagen bij ieder onderhoud aan een volledige scan te onderwerpen en de nodige servicereminders correct te resetten.

We controleren bij elk onderhoud de volledige wagen op gebreken en in samenspraak met u bekijken we wat al dan niet vervangen moet worden.

 » Meer

 
Autodiagnose

Autodiagnose

Het aandeel van elektronica in voertuigen is het afgelopen decennium enorm toegenomen. Omdat de ontwikkelingen steeds verder gaan, zal een voertuig meer en meer transformeren naar een hoogwaardig technologisch product. Dit heeft zijn weerslag op het diagnosticeren van storingen bij deze voertuigen.

 

De nadruk komt daarbij te liggen op analytische vaardigheden, een systematische aanpak en het gebruik van hoogwaardige meetapparatuur. 

 

Wij beschikken over de nodige apparatuur en kennis om gestructureerd fouten op te sporen, zonder lukraak onderdelen te vervangen.

 

 

 

 » Meer

Bandenservice

Bandenservice

De band vormt een van de belangrijkste onderdelen van uw voertuig. Grip, handling en comfort zijn onlosmakelijk verbonden met de juiste keuze van uw banden. Door onze grote voorraad vindt u bij ons de banden die passen bij uw voertuig, budget en rijgedrag.

 

Tevens kunt u bij ons terecht voor winterbanden en velgen.

 

Wij voorzien ook de mogelijkheid om uw banden bij ons te stockeren.

 

 

 

 » Meer

 
Airco

Airco

Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogt ook uw veiligheid. De meeste airco’s werken de eerste 3 jaar zonder problemen. Toch zijn er zaken waaraan u aandacht moet besteden.

Een jaarlijkse desinfectie van de verdamper en ventilatiekanalen werkt preventief, evenals het tijdig vervangen van de pollenfilters en het bijvullen van het koelmiddel. 

 » Meer

 
Herstellen - vervangen autoruit

Herstellen - vervangen autoruit

Bij ons kunt u terecht voor een vervanging van uw autoruit. Dit tegen een democratische prijs!

 

Ook het herstellen van sterretjes in uw voorruit doen we hier met hart en ziel.

 

 

 

 » Meer